Yrittäjä, Elina Lappalainen

Elina

Momel on syntynyt halusta rakentaa parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Momelin perustana on ajatus siitä, että kyky tehdä jotain – mitä tahansa – tuo aina mukanaan vastuun. Kykyjä tulisikin käyttää niin, että niillä luodaan hyvää toisille.

Ihmiset tarvitsevat terveellistä ruokaa, lämmintä ja kestävää vaatetta, energiaa, työtä ja hyvinvointia. Meidän on pidettävä huoli toisistamme, itsestämme ja ympäristöstämme.

Perustin tämän yrityksen, jotta voin toteuttaa unelmiani ja itseäni.

Olen 28-vuotias tilasto- ja taloustieteen opiskelija, vaimo ja kolmen lapsen äiti. Minulle on tärkeää, että saan viettää aikaa lasteni kanssa mahdollisimman paljon heidän ollessa pieniä. Haluan rakentaa huomista, jossa lasteni ja heidän sukupolvensa on hyvä elää ja olla.

Tavoitteeni on tuod kestäviä, pirteitä, luovia kuoseja ja kankaita niin lasten kuin aikuistenkin pukeutumiseen. Yrityksemme kankaat on tuotettu eettisesti ja kestävästi, myrkyttömästi ja mahdollisimman kotimaisesti. Kuosit ovat itseni tai yhteistyökumppanini suunnittelija Jessica Pennasen käsialaa.

Visioit on syntyneet omasta inspiraatiosta ja tarpeesta löytää sopivia eettisiä ja kotimaisia kankaita kohtuu hintaan materiaaleista, jotka kestää aikaa ja ovat tyylikkäitä pidettäväksi vaikkapa jakkutakin alla virallisissa tilaisuuksissa.

Ensimmäisiksi materiaaleiksi valikoitu Kotimainen Interlock neulos, jolla on Öko-tex sertifikaatti. Sekä yksiväriset että kuvioilliset kankaat painatuksineen, ovat kotimaisia, joskin eri firmojen tuotteita. Molemmista näistä sekä painoalan yrityksestä tulee oman blogitekstit kuvineen ja tarkempine tietoineen.

Avoimuus on yksi yrityksemme perusarvoista. Toiminnan tulee olla läpinäkyvää ja kuluttajan tulee saada selville tuotteen ja sen materiaalien alkuperä. Toivomme avoimuuden lisäävän myös muiden yrityksien avoimuutta ja kiinnittävän huomiota omien tuotteidensa valmistukseen ja alkuperään. Kun koko ketju on avoin, myös ostajan on helmpompi nähdä mistä vaatteen hinta muodostuu.

Tavoitteeni on kasvattaa ja kehittää yritystä samalla, kun itse kasvan ja kehityn.

Visioni on Momelin kautta saada myös lapset ja aikuiset innostumaan liikkumisesta, hyvästä ruoasta ja terveydestä. Luoda itselle ja muille työtä, kannustaa muita eteenpäin. Antaa mahollisuus kokeilla omia siipiään ja ponnistaa eteenpäin. Vaikuttaa ja löytää ratkaisuja puhtaampaan, uusiutuvaan energiaan ja kestävämpään kulutukseen.

Momel myy tällä hetkellä kotimaisia ja eettisiä kestäviä kankaita, uniikeilla suunnittelemillani Oksa-kuoseilla sekä Jessica Pennasen aikuisten värityskirjaa Upoksissa. Kuosin kuvion kokoa voi myös arvioida Jessican piirtämän upean mallin avulla.ennakkoäänestys

Tuotevalikoima on laajentumassa pikku hiljaa yhteistyökumppaneidemme myötä.

Lisää ajankohtaista tietoa tuotteista ja tapahtumista löydät blogistamme sekä facebook-sivuiltamme. Käy tykkäämässä, liity lukijaksi ja lähde mukaan tekemään unelmista totta!

Ystävällisin terveisin
Elina

Jätä kommentti