Suunnittelija Jessica Pennanen

Jesscai Pennanen

Pienessä Kittilän kylässä, Levitunturin kupeessa kaukana pohjoisessa eli kerran luova, suuren mielikuvituksen ja vielä suuremmat haaveet kantanut tyttö. Minä.

Tänä päivänä olen 28 -vuotias, ja tunturit ovat vaihtuneet suuren kaupungin sykkeeseen, kun elämä vei minut monen pysähdyksen taktiikalla Helsinkiin. Olen painoviestintäalan ensimmäisen vuoden opiskelija, leipuri-kondiittori, äiti kolmelle, vaimo yhdelle.

Olen koko ikäni harrastanut kaikenlaista luovaa; Piirtänyt, maalannut, laulanut, soittanut, kuvannut, askarrellut ja leiponut. Aikuisiällä bloggaaminen on muodostunut kaiken edellämainitun lisäksi erittäin tärkeäksi harrastukseksi, ja erilaisten blogien pitämisessä on hurahtanut melkein vuosikymmen. Olen Salaisen Leivontaystävän kantaemo, joskin olen ollut toiminnasta sivussa jo joitakin vuosia leikin eläessä omaa elämäänsä muiden emojen pyörittämänä. Kun ehdin, teen pieniä hyväntekeväisyystempauksia, esimerkkinä joulun 2014 lastenklinikkatempaus, jossa tein käsin 100 joulukorttia ja keräsin tutun äitiryhmän avulla pieniä paketteja jaettavaksi lastenklinikan potilaille.

Minulle sydäntä lähellä ovat perheeni ja ystäväni, taide, musiikki sekä vapaus. Elän omien periaatteideni mukaan toista ihmistä kuunnellen, tunteet huomioiden ja sydäntäni seuraten. Pyrin käyttämään kykyjäni hyvään, tuomaan iloa kanssaihmisten päiviin ja tekemään jokaisesta päivästä muistelemisen arvoisen. Olen mieltynyt kaikenlaiseen kauniiseen, mutta tiedostan, että kauneutta on erilaista. Olen äärimmäisen ylpeä lappilaisista juuristani ja ammennan hyvin usein inspiraatiotani lapin luonnosta ja lapsuusmuistoistani.

Marraskuussa 2015 painettiin ensimmäinen painos UPOKSISSA -värityskirjastani. Värityskirjani on suunnattu aikuisille, ja sen suunnittelussa on otettu huomioon monen tyyppiset värittäjät. Kirjan alkuperäiskuvat ovat kokonaan käsin piirrettyjä, ja paperilaatu on valittu niin, että se ottaisi mahdollisimman hyvin vastaan puuvärikynien pigmenttiä, ja siten myös toistaisi värit parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvat ovat ajatuksia herättäviä tai tunteita käsitteleviä, eheitä kokonaisuuksia.

UPOKSISSA -värityskirjan ympärille syntyi saman niminen blogi, joka tarjoaa paitsi tietoa kirjasta, myös inspiraatiota erilaisille harrasteille. Blogissa on vahvasti esillä kortti- ja sisustusaskartelu, kuvataide sekä erilaiset elintarvikemassakoristeet. Luonnollisesti tiedotan blogin kautta myös kaikista uusista tuotteista, palveluista ja ideoista, annan vinkkejä ja ohjeita erilaisiin harrastuksiin. Uutuutena blogiin ilmestyi itsenäisyyspäivän kynnyksellä lasten ilmaisia, ladattavia värityskuvia, joiden valikoima kasvaa pikkuhiljaa.

Toivon, että tulevaisuudessa UPOKSISSA by Jessica olisi vakiintunut, tunnettu brändi, joka tarjoaisi tuoteperheensä lisäksi myös erilaisia suunnittelupalveluita muiden yrittäjien ja yksityishenkilöiden käyttöön, ja toimisi siten päivätyönäni tuoden minulle paitsi vakautta, myös ylpeyttä omasta työstäni. Haluan olla mukana erilaisissa, kiinnostavissa projekteissa ja ehdottomasti jatkaa harrastustani hyväntekeväisyyden parissa suomalaisten lasten, aikuisten ja vanhusten hyväksi, ja olla näin yhtenä osasena mukana muodostamassa hyvinvoinnin verkkoa.

Ystävällisin terveisin
Jessica Pennanen

Jätä kommentti