Ensimmäisen arvonnan voittaja: Mervi Mäki-Neste Os Partanen ja Anne Maarit Toivari

Momelin avajaisarvonta on nyt suoritettu ja 100 euron lahjakortti on  Merviä. Onnea Mervi Mäki-Neste Os Partanen! Saat vielä tämän päivän aikana koodin, jolla voit tämän vuoden aikana tehdä sadan euron arvoisen tilauksen. Värityskirja puolestaan lähtee Anne Maarit Toivarille! Kunhan saan yhteystietosi, niin laitan kirjan postiin.

Joulu meni kiireisesti, kouluhommia on rästissä ja yrityksen osaltakin vielä tehdä muutama asia ennen kuin kankaat saadaan painoon ja painosta hypisteltäviksi. Odotan nimittäin itsekin jo kankaita innolla. Lapsille ja itselle olisi tarkoitus ommella leggareita. Itselleni venekaula-aukkoinen kokouspaita ja valkoisesta interlockista jakkumallinen 2/3 hihoilla oleva pikkutakki. Niin ja puolisolle poolopaita työvaatteiden alle lämmittämään ja toinen ulkoiluun, jotta tarkenee lasten kanssa pulkkamäessä. Pukki toi nimittäin yhden rattikelkan lisää joten ulkona kuluu helposti aikaa enemmänkin kuin itse jaksaisi siellä olla.

Yhteistyökuvioita on työn alla paljonkin. Yhtenä mm. ompelija, jonka palveluita voisi ostaa yrityksen kautta. Näin ollen jos et itse ompele, voit kumminkin saada näppärästi yhdellä tilauksella mieleisen kuosin ja mieleisen vaatteen juuri sinulle.

Jos taas olet itse ompelija ja yhteistyö kiinnostaa, laita joko sähköpostilla tai facebookin kautta yv:nä viestiä.

Jessicalta on jo tulossa piakkoin värityskirjan lisäksi muitakin tuotteita Momelin verkkokaupan valikoimaan. Jessica tykkää piirtämisen lisäksi myös askarrella uniikkeja kortteja, joihin pääset etukäteen tutustumaan upoksissabyjessica.blogspot.fi -blogin kautta.

Ihanaa alkanutta vuotta jokaiselle!

Ystävällisin terveisin
Elina

Jätä kommentti