Lilli F. Ky – Ystävä ja yhteistyökumppani

Lillin kuva

Yhdeksän vuotta sitten olimme Lillin kanssa vasta parikymppisiä asepalveluksesta haaveilevia nuoria. Tutustuimme netin kautta saatuamme tietää olevamme samassa saapumiserässä.

Yhteinen matka kasarmille ja yhteen elämämme mielenkiintosimmista kokemuksista alkoi Jyväskylän rautatieasemalta noustuamme varuskuntaan vievään bussiin.

Päädyimme heti alussa huonetovereiksi ja samaan joukkueeseen. Vaikka aliupseerikurssin alussa tiemme erkanivat eri aselajeihin, jaoimme saman huoneen koko vuoden ajan. Siinä oppi tuntemaan toisen hyvin. On jaettu ilot, surut ja pettymykset. Tiedän, että voin luottaa Lilliin. Hänellä on sydän paikallaan ja tahtoa muuttaa maailmaa pala palalta paremmaksi.

Lilli F. brändi on perustettu jo vuonna 2012 lähinnä yksittäisiä ompelutöitä varten. Lilli on itseoppinut ompelija ja vaatesuunnittelija ja on myös käynyt hakemassa oppia JAO:n aikuislinjalta vaatetusompelijan opinnoista. Kuitenkin viime vuodet päätyönään tehnyt oman yrityksensä Delta Pavonis Oy:n kautta buukkausta, B2B puhelinmyyntiä ja puhelintyön valmennusta.

Kun kesällä aloin suunnitella omaa yritystäni, oli luontevaa kysyä Lilliltä mahdollisesta yhteistyöstä. Suunnitelmissa on että Lilli F. Ky :n vaatemallistossa on käytetty myös Momel:n kankaita ja kuoseja. Jatkossa myös Momelin kangasvalikoimaa laajennetaan eri mateeriaaleilla yhteistyössä Lilli F. Ky:n kanssa. Haluamme tarjota sinulle eettisiä ja ekologisia Suomessa kudottuja ja painettuja kankaita sekä kotimaista laadukasta käsityötä.

Vuoden alussa Lilli päätti ottaa uuden harppauksen ompeluyrityksensä osalta. Uusi tyylikäs logo kertoo jo paljon siitä mitä Lilli F. Ky on: upeaa ja tyylikästä pukusuunnittelua. Lilli F. Ky:n blogista pääset lukemaan mm. kevään vaatemalliston suunnittelusta, siihen liittyvästä työstä, kurkkimaan kulisseihin kuvien kera ja kommentoimaan. Vai mitä mieltä näistä herkkupaloista?

Kuka on Lilli F. Ky:n takana?
– Lilli F:n takana häärii 27-vuotias Jenni ”Lilli” Flink, yrittäjä, avopuoliso ja onnellisuuden tavoittelija. Eteenpäin vievinä voimina positiivinen elämänasenne ja itsensä kehittäminen.

”Vaatteista ja kauneudesta olen ollut kiinnostunut aina ja minulle on tärkeää lähteä joka päivä huoliteltuna töihin. Viimeiset neljä vuotta olen haaveillut omasta vaatemallistosta ja tietoisesti rakentanut Lilli F.:n brändiä. Uskon, että maailmassa ihmiset miettivät yhä enemmän eettisiä valintoja ja vaatetuksen osalta tämä tarkoittaa sitä, että ostetaan ajattomia ja kestäviä vaatteita, mitkä on valmistettu hyvistä materiaaleista ja viimeisen päälle. Vaatteella saa silloin olla enemmän hintaa, koska se tulee olemaan kestosuosikki vaatekaapissa.”

10 faktaa Jennistä:
  • Lilli on Jennin keskimmäinen nimi
  • Unelmana olla 10 vuoden päästä inspiroiva johtaja
  • Lempikesälomakohde Ohtakari, Lohtajalla
  • Vihaa saamattomuutta
  • Rakastaa toisten auttamista
  • Pelkää epäonnistumista (..ja silti tekee aina uutta)
  • Haluaa muuttaa negatiiviset asenteet positiiviseen ajattelutapaan
  • Ihailee muoti-ikoni Audrey Hepburnia, kenen mukaan Jennin koirakin nimetty
  • Haaveilee rauhallisesta elämänrytmistä
  • Ei lähde ulos ilman huulipunaa

Yritys nimi, vuosi: Lilli F. Ky, perustettu vuonna 2016
Arvot: Lilli F. Ky valmistaa kauniita ja persoonallisia vaatteita naisten bisnespukeutumiseen. Eettiset, ekologiset ja suomalaiset materiaalit ja viimeisen päälle tehty käsityö takaavat kestävän ja ajattoman vaatteen. Lilli F.:ään voit pukeutua niin asiakastapaamisissa kuin edustustehtävissä.
Suunnitelmat: Ensimmäinen vaatemallisto tulossa myyntiin verkkokauppaan (etsy.com) huhti-toukokuun taitteessa.
Fb: https://www.facebook.com/lillifwellness/
Twitter: https://twitter.com/flinkjenni
Instagram: https://www.instagram.com/flinkjenni/
Blogi: http://www.stoori.fi/unelmia-ja-toimistohommia/

 

Jätä kommentti