Momel Network Oy

Momel Network Oy
Uudistimme ja selkeytimme brändiä sen alkuperäiseen suuntaan. Momel Network Oy keskittyy jatkossa kotimaisten tekstiilialan yritysten digiloikkaan. Autamme yrityksiä mm. viestinnän ja markkinoinnin ja ohjelmistojen parissa sekä riskienhallinnassa.

UUDISTIMME BRÄNDIÄ!

Olet varmastikin törmännyt Momel-yritykseen aiemminkin. Yhtenä esimerkkinä tunnetuimmista tuotteistamme ovat lastenvaatekankaat ja näistä mm. tekstikuosit Kullanmuru sekä keskosversio Pienokainen. Nämä valloittivat monen sydämen ja pitkän tauon jälkeen ovat nyt rajoitetusti saatavilla.

Samalla uudistimme ja selkeytimme brändiä sen alkuperäiseen suuntaan. Momel Network Oy keskittyy jatkossa kotimaisten tekstiilialan yritysten digiloikkaan ja Momel Kids taas on lastentarvikkeisiin ja alkuun nimenomaan lasten kuoseihin. Myös muuta uutta aikuisille sekä lapsille suunnattua juttua on tulossa.

Voit myös tilata Momel-uutiskirjeemme sinua kiinnostavista aiheista. Näin saat tietoa myös tulevista tapahtumista, tuotteista ja yhteistyökuvioistamme eri yritysten kanssa.

Suomessa toimii tuhansia pieniä ja keski-suuria tekstiilialan yrityksiä, joille haluamme tarjota mahdollisuuden digiloikkaan ja kasvuun. Suomi tunnetaan teknologisesta osaamisesta ja mahdollisuudet myös tekstiilialalla teknologiaa hyödyntäen ovat huimat. Tule mukaan ja hyppää 2020 -luvun ratkaisuihin kanssamme!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0,00