Kiedottu – Korvis 7cm, Musta

15.50  sis. alv. 24%

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kiedottu -korut ovat kotimaisesta poronnahasta käsityönä valmistettuja korva-, ranne-, ja kaulakoruja. Ne kuvaavat rakkautta Suomen luontoon, Lappiin ja vesistöihin, sekä tärkeää vuorovaikutusta niiden kanssa. Ne ovat suunniteltu niin, että jokainen löytää mallistosta omansa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Yksinkertaisen kauniina korut sopivat niin arki-, juhla-, kuin työpukeutumiseenkin.

Poronnahan kaunis väri syntyy perinteisesti parkitsemalla. Värjäyksessä ei käytetä keinotekoisia väriaineita, vaan parkitsemisliemi keitetään vedestä sekä puukasvien kuoresta, yleisimmin pajusta. Tästä syystä eteenkin ruskean nauhan väri voi hieman vaihdella nauhaerien vaihtuessa.

Poronnahka on materiaalina täysin ainutlaatuista. Se on vahvaa ja kestää murtumatta kovaakin käsittelyä, mutta samalla todella pehmeää -ei hiosta, eikä hankaa. Poronnahkaiset korut ovat ihanan keveitä.

Metalliosat koruihin hankitaan vain suomalaisilta, vastuullisilta myyjiltä. Ne eivät sisällä nikkeliä, lyijyä eivätkä kadmiumia. Nykypäivänä korunosat ovat yleisesti hyvin turvallisia, mutta silti jotkin aivan erittäin herkät henkilöt saavat niistä allergiaoireita. Siksi Kiedottu -koruja saa tilata myös 925 -hopeisilla osilla.

Värivaihtoehtoina musta ja ruskea.