Pienokainen keskosten kietaisubody (Hihaton)

35.00  sis. alv. 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tuote valmistetaan tilaustyönä. Voit valita mallin, koon sekä kuosin (kaikista niistä kankaista, jotka kangastuotevalikoimasta löytyvät). Näin saat juuri itsellesi mieluisan vaatteen eikä tarvitse kuormittaa ympäristöä suurilla vaatevarastoilla, jotta jokaiselle löytyisi mieleinen vaate.

Voit valita kanttauksen värin kommentoimalla lisäkenttään: pinkki, v.vihreä, musta, harmaa, luonnon valkoinen

Toimitus: Kankaat menevät painoon 9.1. ja viimeinen ennakkotilauspäivä on 31.12.
Painosta kankaat tulevat toivon mukaan parin viikon sisällä. (Aiemmin toimitusajat ovat myöhästyneet joka kerta noin pari viikkoa). Toivomme kankaiden olevan saatavilla viimeistään tammikuun lopussa. Ennakkotilatut kankaat postitamme heti kankaiden tultua. Sen jälkeen esipesemme ja leikkaamme kankaat ennakkotilattuihin vaatteisiin ja ompelijamme ompelevat ne saman tien.

Tuotevalikoimamme laajenee, mutta perusperiaate ympäristön ja tekstiilijätteen synnyn vähentämisenä jatkuu. Jatkossa pystymme tarjoamaan nykyistä laajemmat ja monipuolisemmat tuotevalikoimat materiaaleineen ja kuoseineen, kun tuotteemme painetaan jopa vaatekappale kerrallaan toiveiden mukaan eikä tarvitse varastoida suurta määrää kuoseja ja materiaalejakaan. Toivomme jokaisen löytävän itselleen sen oman tuotevalikoiman, jotta kestävät kulutusvalinnat eivät jää kiinni asun tai tuotteen mielekkyydestä.

Tämän hetken materiaalivalikoimaan kuuluu Kotimainen Interlock luomupuuvilla

Interlockneulos luomupuuvilla, leveydeltä noin 142 cm / neliöpaino noin  200 g

Korkealaatuinen paksu neulos vaatetuskäyttöön.

Luomupuuvillainterlockin pesukutistuma on suurempi kuin muilla laaduilla, 6-12%.

Reaktiivitulostuksen avulla saadaan ainutlaatuinen tuote:

– värit ovat syviä ja kirkkaita

– kestää jatkuvaa jopa keittopesua. Pesusuositus 60°C. Ei kloorivalkaisua.

– väri on kemiallisesti kiinni kuidussa eikä vaikuta kankaan luonnolliseen tuntuun. Kysessä ei ole siis mikään ”canvas”tuloste tai pigmenttitulostus, jossa väri kiinnitetään kankaan muovipäällysteeseen. Kankaaseen ei jää PVC eikä muita muovijäämiä.

Lisätiedot

Koko

38, 44, 50, 56, 62, 68, 74

Väri

Pienokainen