Tapahtumapaketti

Kutsut 2,50€/kpl
– Jos kutsuja on enemmän kuin 30, hinta 2€kpl
Menut 2€/kpl
Paikkakortit 0,50€/kpl
Ohjelmakortit 2€/kpl (sama kaava kuin Menussa)
Lautasliinarenkaat 0,50 snt/kpl

Tällä hinnastolla voi jo kartonkisia ja paperisia tuotteita suunnitella aika laajasti.
Joka kerta suunnitellaan asiakkaan kanssa juuri hänen juhlaansa/tilaisuuteens sopivat tuotteet toivomillaan väreillä.

Pöytäkoristeille (yms) hinta määräytyy täysin sen mukaan mitä ja miten tehdään. Tuotekuvissa mukana yksi kuva Jessica P.:n talvipulloista, jotka koristavat kynttilöiden kera pöytää joulun aikaan. Vastaavan setin tekeminen pyörii noin 40 eurossa.

Lisäksi voimme suositella mahdollisesti yhteistyökumppaneita kuten valokuvaajaa, pukuompelijaa, kukkakauppaa, pitopalvelua ja auttaa netin kautta tapahtuvan tapahtumakutsun ja ilmoittautumisen kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostilla tai palautelomakkeen kautta!
info(a)momel.fi

tuotetunnus (SKU) MOM416 Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Momelin ja Upoksissa Jessican kanssa tarjoamme sinulle tapahtumapakettia. Tapahtumapaketti on palvelua sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme olla tukenasi ja apunasi esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Kauttamme hoituu niin isommat kuin pienemmät tapahtumat kutsuineen kuin koristeineenkin.

Olet sitten järjestämässä lasten synttäreitä, häitä, omia viisikymppisiä tai yrityksesi tapahtumaa, asiakasiltaa, kysy meiltä tarjous!

Saat uniikkeja käsityönä tai diginä tehtyjä kutsu- & kiitoskortteja, pöytämenuja, koristeita, seinä/pöytäviirejä, kangasservettejä, lastenjuhliin hattuja, essuja, suurempiin tapahtumiin myös esim. erilaisia esiintymisasuja (alusta asti suunnitellut asut tai vaikka yksinkertaisempi paita+pipo yhdistelmä).

Kauttamme hoituu myös mittatilaustyönä erilaiset pukuompelut, yhteistyössä Miona Design kanssa.

Ota yhteyttä joko fb:n kautta tai sähköpostilla!
// Elina & Jessica & Anu

info(a)momel.fi
www.momel.fi