Yritys

MOMEL – Kotimainen ommel ja Ekodesign puoti

MIKÄ ON MOMEL?

Momel on syntynyt halusta rakentaa parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Momelin perustana on ajatus siitä, että kyky tehdä jotain – mitä tahansa – tuo aina mukanaan vastuun. Kykyjä tulisikin käyttää niin, että niillä luodaan hyvää toisille.

Ihmiset tarvitsevat terveellistä ruokaa, lämmintä ja kestävää vaatetta, energiaa, työtä ja hyvinvointia. Meidän on pidettävä huoli toisistamme, itsestämme ja ympäristöstämme.

Momel on yritys, jonka avulla näitä unelmia toteutetaan.

KUKA ON MOMELIN TAKANA?

Olen 29-vuotias tilasto- ja taloustieteen opiskelija, vaimo ja kolmen lapsen äiti. Minulle on tärkeää, että saan viettää aikaa lasteni kanssa mahdollisimman paljon heidän ollessa pieniä. Haluan rakentaa huomista, jossa lasteni ja heidän sukupolvensa on hyvä elää ja olla.

Tavoitteeni on saada kestäviä, pirteitä, luovia kuoseja ja kankaita niin lasten kuin aikuistenkin pukeutumiseen. Yrityksemme kankaat on tuotettu eettisesti ja kestävästi, myrkyttömästi ja mahdollisimman kotimaisesti. Kuosit ovat itseni tai yhteistyökumppanini suunnittelija Jessica Pennasen käsialaa.

Momelin visio on saada lapset ja aikuiset innostumaan liikkumisesta, hyvästä ruoasta ja terveydestä. Luoda itselle ja muille työtä, kannustaa muita eteenpäin. Vaikuttaa ja löytää ratkaisuja puhtaampaan, uusiutuvaan energiaan ja kestävämpään kulutukseen.

Tavoitteeni on kasvattaa ja kehittää yritystä samalla, kun itse kasvan ja kehityn.

MITÄ MOMEL MYY?

Momel myy tällä hetkellä kotimaisia käsintehtyjä vaatteita, kotimaisia ja eettisiä kestäviä kankaita, uniikkeilla kuoseilla sekä Jessica Pennasen Kiedottu -korusarjaa.

Tuotevalikoima on laajentumassa pikku hiljaa.

Lisää ajankohtaista tietoa tuotteista ja tapahtumista löydät blogistamme sekä facebook-sivuiltamme. Käy tykkäämässä, liity lukijaksi ja lähde mukaan tekemään unelmista totta!